Socialize

Confidenţialitate

Despre confidenţialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Pentru a proteja mai bine confidentialitatea Dvs. online, va rugam sa cititi această notă care explică practicile noastre de informare online şi alegerile pe care le puteti face despre modul în care informaţiile dvs. sunt colectate şi utilizate.

Colectarea de informaţii personale

Când vizitaţi tenistotal.org, adresa Dvs. de IP este folosita pentru a obţine acces autentificat la site, împreună cu data şi ora de acces. Această informaţie este pur şi simplu folosita pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, modul in care utilizatorii viziteaza site-ul şi pentru a aduna informaţii demografice pentru uz intern. Cel mai important, orice adrese IP înregistrate nu sunt legate de informaţii de identificare personală.

Link-uri către alte site-uri

Am inclus link-uri de pe acest site pentru utilizarea de către dvs. şi de referinţă. Noi nu suntem responsabili pentru politicile de confidenţialitate de pe alte site-uri. Politicile de confidenţialitate ale acestor site-uri pot diferi de ale noastre.

Modificări la această Declaraţie de confidenţialitate

Conţinutul din această declaraţie poate fi modificat din când în când, la discreţia noastră.

Dacă aveţi orice întrebări cu privire la politica de confidenţialitate a tenistotal.org, ne puteti contacta folosind formularul de web la http://www.tenistotal.org/contact/.