Socialize

La 11 februarie 2011 s-a nascut site-ul TENIS TOTAL, care pas cu pas si-a castigat un loc important intre publicatiile de sport din Romania. Cum o spune chiar titlul, articolele sunt exclusiv despre tenis, cel mondial si national, si credem ca iubitorii tenisului si chiar jucatorii care formeaza marea familie a fanilor nostri au fost si sunt multumiti de continutul articolelor cat si de obiectivitatea afirmatiilor.

Generatia de aur a fetelor, conduse de exceptionala Simona Halep, rezultatele extraordinare ale lui Horia Tecau cat si mai nou aparitia intre cei mai buni jucatori a lui Marius Copil, au generat povesti minunate, au creeat o emulatie speciala in randul tinerilor si a copiilor, si tot ei vor duce mai departe stindardul tenisului romanesc.

Succes tuturor, rezultate deosebite in marile turnee, si deopotriva pentru TENIS TOTAL, care in cei 8 ani si jumatate a postat 2000 (doua mii) de articole, care au stat in atentia a peste  doua milioane de fani ai tenisului. Articolul despre victoria Simonei in fata Azarenkai de la Wimbledon a devenit o borna speciala in viata site-ului si fiind de bun augur, aduce multa energie pentru a continua o munca atat de frumoasa dar si placuta.

Cu ochii si gandul catre urmatoarea mie de articole, promitem sa ne mentinem pe aceeasi linie de corectitudine, obiectivitate si dragoste fata de tenismenii romani, mici si mari, supercampioni si altii in devenire!

 

Comments

comments

Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu Login