Socialize

Despre Noi

Ready: Tenis Tenis!

Editorial tenis 11 Feb. 2011

Editorial tenis 11 Feb. 2011

Astazi, 11 februarie 2011, cand in lumea tenisului mondial, s-a reinstalat pe prima pozitie Kim Clijsters, in peisajul site-urilor despre tenis, se face prezent Tenis Total, caruia cititorii dorim sa-i  spuna: Bine ai venit! Drum bun! Viata lunga!

Site-ul a fost inceput de catre Florin Ghidirmic, organizator de competitii de tenis, arbitru de Cupa Davis, jurnalist de specialitate, reporter de turnee de tenis. Florin Ghidirmic este autorul principal al articolelor care apar pe site, dar contributii de la alti specialisti in tenis sunt binevenite si publicate dupa o verificare atenta.

De ce tenis? Pentru ca este un sport minunat, cu un regulament simplu, care poate fi jucat de la copii si pana la cei din a treia tinerete (bine inteles daca isi aleg partenerii potriviti), care are frumoase traditii si la noi, iar  de-a lungul timpului a dat jucatori romani de valoare recunoscuta, la nivel mondial.

Prin normele etice dupa care se conduce, tenisul, poate mai mult ca alte sporturi, formeaza caractere adevarate, oameni  de calitate si buni ambasadori ai fair-play-ului in societate, intr-o lume dinamica si competitiva.

Noi cei de la Tenis Total, animati de pasiune,  dorim sa va aducem in fata Dvs. rezultate in timp real, interviuri cu sportivi consacrati dar si cu tineri, fotografii incitante, seriale cu tema tenis, chestionare si concursuri, prezentari de antrenori si cluburi de la noi si de pretutindeni si multe surprize.

Totodata, dorim sa contribuim la atragerea a cati mai multi copii la tenis, si de ce nu si sponsori darnici, pentru a face  ca sportivi de talia marilor nostri campioni (pe care nu-i enumeram sa nu omitem vreunul) sa apara mereu pe terenurile de tenis de la noi, demni ambasadori ai sportului romanesc.