Socialize

Simona si Irina au castigat dublul de la Shenzhen

Vorbite sa joace dublu in China, Irina si Simona au aratat lumii ca romancele sunt mereu printre protagoniste si in intrecerile pe perechi si e greu sa joci cu ele. Am aratat ca Simona si Irina au fost in stare de supertiebreak-uri formidabile, ca stapanirea lor emotionala a fost mereu mai puternica decat a adversarelor si au avut mereu ultimul cuvant. Simonei incepe sa-i placa tot mai mult sa joace dublu, ii ajuta si in meciurile de simplu,  si dupa extraordinara performanta din Canada de anul trecut cand alaturi de Monica Niculescu au invins cupluri ca Mladenovic/Garcia si Klepac/Srebotnik, iata ca acum au “supus” cele doua cehoaice Katerina Siniakova si Barbora Kreicikova care erau indreptatite sa aspire la trofeu.In acest fel Simona si-a adaugat in palmaresul ei primul trofeu WTA la dublu, iar Irina pe cel de al 7-lea! Acum Simona a ajuns pe locul 86 (cu urcare de 60 de locuri), iar Irina pe 31.

Pacat ca ploaia chinezeasca a facut ca meciul sa se mute in sala si mai ales fiindca nu a fost televizat, privandu-ne de o bucurie in direct, dar totul e bine cand se termina cu bine!

Dupa doua seturi contradictorii, primul pierdut de fetele noastre, poate si pentru ca Simona isi mai savura victoria de la simplu, s-a intrat in supertiebreak, care tinde sa fie o specialitate romaneasca. Ale noastre au condus in permanenta facand mereu primele cate un minibreak (au condus chiar cu 7-4) s-a intrat intr-un final pe muchie de cutit dar tot noi am condus cu 9-7, adica am avut doua mingi de meci.La 9-8 am servit noi si meciul s-a incheiat.Asadar am castigat cu 1-6, 6-1, 10-8, iar Simona a mai stabilit un mic record in acest an: 11 meciuri jucate (9 la Shenzhen) si 11 victorii!

Felicitari si o bine meritata vacanta de o saptamana pentru Simo si continuare la Hobart pentru Irina!…Mult noroc la Australian Open!

Comments

comments

Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu Login