Socialize

Zi neagra pe zgura rosie de la Roland Garros

De ce sa nu recunoastem, astazi aveam sperante justificate pentru  victorii romanesti pe terenurile de la Roland Garros. Nu am spus cate, dar speram ca toate cele 3 fete ale noastre sa castige. Doua dintre ele aveau chiar clasament mai bun, le-am numit pe Monica Niculescu si Alexandra Cadantu, iar in cazul Simonei Halep chiar daca se confrunta cu jucatoarea 20 a lumii nu ar fi fost chiar nimic surprizator daca ar fi castigat. ”Victimele” ei de la Roma, mai ales Vinci si Jankovic, nu s-ar fi mirat deloc…

RGDin pacate toate trei au fost invinse si cred ca acest fapt se datoreaza inconstantei lor in joc, fiind capabile de meciuri foarte bune, in paralel cu altele dezamagitoare. Cum am putea altfel cataloga jocul Monicai Niculescu in fata suedezei de pe locul 66 Johana Larsson, in fata careia a pierdut cu 2-6, 3-6? Suedeza a castigat un meci pe care nici in vis nu credea ca-l poate castiga si culmea, nici o clipa nu s-a pus problema invingatoarei.

Vania King a fost o adversara prea tare pentru Alexandra Cadantu (care iata nu poate sparge ghiata la un mare slem), desi se afla pe un loc dincolo de prima suta, mai ales pentru ca dupa ratarea posibilitatii de a inchide setul intai cand a avut 6-5 si serviciul, a pierdut clar tiebreak-ul, la 3, si apoi nu s-a mai regasit deloc nici in setul al doilea, pe care l-a pierdut la 1. King vs.Cadantu 7-6, 6-1.

Simona Halep a inceput bine meciul cu Navarro si i-a luat primul set cu cu 6-3 si zau ca ziceam ca era normal, dar “anormalitatea” s-a instalat in jocul ei si a pierdut urmatoarele doua ghemuri cu 2-6, 2-6. Imi inchipui frustrarea Simonei, vazand ca nu-i mai poate face nimic acestei Carla, care este un adevarat zid miscator, care a devenit o masinarie de genul Nadal, care nu a mai gresit aproape nimic.

Au mai ramas sperante la dublu, dar asocierile intamplatoare nu dau la rezultate inalte ci mai degraba duc la alte frustrari. Sa le compenseze banii?

O asteptam pe Irina Begu sa se alature Soranei in turul al doilea si apoi mai sus, mai ales fiindca Monica i-a deschis “partie” Soranei. Sa nu ramenem  dezamagiti, speram ca de acum incolo, cand intra si Tecau in joc, sa ne mai si bucuram…

Comments

comments

Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu Login